jaarkalender
Aan het begin van elk schooljaar wordt een jaarkalender gemaakt die op deze plaats op de website wordt gepubliceerd. De jaarkalender is een prima geheugensteun voor alle zaken die op school gebeuren en voor ouders en kinderen van belang zijn. Wanneer u deze kalender uitprint en op een zichtbare plek in huis ophangt, kunt u van dag tot dag in de gaten houden wat er allemaal op school gaande is. Er staat precies in wanneer de contacten tussen ouders en de school plaatsvinden en wanneer de kinderen vrij zijn.

Lees ook elke week de informatiekrant en zet de eventuele veranderingen of de zaken die niet van tevoren bekend konden zijn in de kalender. Bij veel vragen, die ouders ons stellen, zullen we direct verwijzen naar deze kalender.

Door hier te klikken opent een pdf van de jaarkalender 2016-2017.