Nieuwe Kwaliteitswijzer online!
Vanaf 4 december 2013 vindt u  op onze website een link naar de Kwaliteitswijzer Basisonderwijs www.Amsterdam.nl/kwaliteitswijzer. Op deze site vindt u algemene gegevens over de Amsterdamse scholen, zoals aantal leerlingen, adresgegevens en contactinformatie maar ook een overzicht van de meest recente gegevens uit de Kwaliteitswijzer Basisonderwijs Amsterdam. Zo krijgt u op basis van feitelijke gegevens in één oogopslag inzicht in de onderwijskwaliteit van de Amsterdamse scholen.

Wij vinden het als school belangrijk om u goed te informeren daarom deze overzichtelijke site voor meer schoolwijsheid!