Oudercommissie
Oudercommissieleden helpen de school bij het organiseren van allerlei activiteiten en festiviteiten, zoals het Sinterklaasfeest, het jaarlijkse Songfestival, de Avondvierdaagse etc. Ouderhulp is heel belangrijk en heel erg welkom. De ouders kunnen zich op elk moment van het jaar aansluiten bij de oudercommissie.

Zit uw kind nog maar pas op school, dan is het lidmaatschap van de oudercommissie een uitstekende manier om kennis te maken met andere ouders en andere leerkrachten van de school. De oudercommissie vergadert circa 4 keer per jaar met al haar leden. De vergaderingen zijn openbaar en worden wekelijks aangekondigd in het wekelijks informatiebulletin van de school.

Wilt u wel helpen, maar niet direct lid worden? Ook dat is mogelijk. Voor de oudercommissie is iedere helpende hand een welkome ondersteuning!

Bent u geïnteresseerd dan kunt u bellen of mailen naar:

telefoon: 020 - 6135296
e-mail: info@troelstraschool.nl